img-block

Reflektion Utifrån-in och Inifrån-ut gav nya perspektiv

av Sara Vogt 07 feb, 2019

Vid ett certifieringsprogram i LOTS® lär sig deltagarna att processleda som Lotscoach®. Under programmet lär sig deltagarna LOTS® och tillämpar processen på viktiga egna Ärenden. Alla fungerar såväl som Ärendeägare som Lotscoach®.

I slutet av januari deltog en grupp personer från svenska företag i vitt skilda branscher i ett certifieringsprogram i Uppsala. Programmet hölls av skaparen av LOTS®, Hans Åkerblom. Det uppskattades av gruppen att kunna reflektera över egna viktiga ärenden och därigenom lära sig mer om LOTS®

Enligt deltagarna inspirerade dagarna till reflektion samt gav nya perspektiv genom att reflektera Utifrån-in och Inifrån-ut.

Hans Åkerblom uppskattades som Lotscoach® och för sin kunnighet och stora erfarenhet med många förtydligande, verkliga exempel.

Det Gula Kortet som har funnits med i många år fick återigen höga betyg och underlättar för den som arbetar med LOTS® att följa processens flöde.

Deltagarna känner sig nu trygga i att tillämpa LOTS® även på hemmaplan och de ser fram emot dag sex och sju i vår då de utbyter erfarenheter och lär mer.

< Föregående Nästa >
 

Filmtips

Vad betyder det för dig att vara Lotscoach®?

Att vara Lotscoach® innebär en möjlighet för personlig utveckling. Strukturen i LOTS® kan ge…


Att våga vara mer Utifrån-in

Anders Bergquist, Lotscoach® och Head of Business Strategy, Econova, pratar om vikten av att tal…


Reflektioner om mål

Under den sista av certifieringsprogrammets fem dagar ges deltagarna chansen att dela med sig av vad…