img-block

Vikten av att reflektera utifrån- in och inifrån-ut

av Mattias 01 feb, 2024

  Hans Åkerblom

Att fylla 50 år som en filosofi, ett språk och ett verktyg och process för planering är stort. Men i ärlighetens namn kanske det är mest stort för oss som själva arbetar med LOTS®? Samtidigt är det ett fantastiskt tillfälle att reflektera över allt vi lärt oss och hur vi kan använda dessa kunskaper de kommande 50 åren. Framtiden finns inte, du skapar den med dina tankar och dina handlingar. Så vad tänker du? Och vad kommer du att göra?

Fredag 9 februari klockan 16.00 lyssnar vi till Hans Åkerblom som skapade ledarskapsprocessen som senare varumärktes till LOTS®. Han kommer att berätta hur han ser på världen och vikten av att reflektera utifrån- in och inifrån-ut för att ta beslut på ett hållbart sätt. Han kommer också dela med sig av varför det är så viktigt att alla organisationer vet på vilket sätt de är med och gör vår värld lite, lite bättre.

När vi lyssnat klart är det After Work i Villa Isola i Luthagen där det finns möjlighet att köpa Hans bok ”Förändring är det naturliga och var sak har sin tid” som handlar om hans liv, upplevelser, familj och möten med intressanta människor i olika typer av organisationer över hela världen.

Är du intresserad av att komma på eventet, skicka ett mail till tommy@lots.se så får du mer information. Det finns några platser kvar.

< Föregående Nästa >
 

Filmtips

”Alla i världen ska ha tillgång till en säker toalett”

Värnamoföretaget Separett AB skapar möjligheten till fungerande toaletter över hela världen. När a…


Självförtroende med LOTS®

Viktor Jalkler började jobba för sin morbror företag Great Earth efter gymnasiet. Idag är Viktor 33 …


Att våga vara mer Utifrån-in

Anders Bergquist, Lotscoach® och Head of Business Strategy, Econova, pratar om vikten av att tal…