img-block

Nya versionen av LOTS® en aha-upplevelse

av Sara Vogt 08 maj, 2017

Doug Smith uppgraderade nyligen sina kunskaper som certifierad Lotscoach®

”Jag utbildade mig i LOTS® första gången 2012 och använde processen flitigt för Arla Foods i Ryssland, Tyskland, Nederländerna, Kina och Danmark”, säger han.

Som Lotscoach®, nu på den öppna marknaden med bas i Toronto, Kanada, var det en riktig aha-upplevelse för Doug Smith att introduceras till den 20:e versionen av LOTS®

”Den nya versionen av LOTS® är enklare, innehåller mycket mer information om öppna frågor samt identifierar ett brett spektrum av vad ett Ärende faktiskt kan vara”, säger han.

“LOTS® är så mycket mer och kan användas för så många fler typer av ärenden än jag tidigare insett”, lägger han till.

Att bli certifierad Lotscoach® är en intensiv process. Doug Smith uppskattade speciellt möjligheten att få ta del av Senior Lotscoach®John Dunnigans enorma erfarenhet. Nu vill han hjälpa ledare och företag i Kanada och internationellt att komma dit där de vill vara genom att använda sina kunskaper i LOTS®.

“Min 22-åriga erfarenhet som VD för Arla Foods Canada hjälper mig att förstå den variation av ärenden som en ledare behöver hantera”, säger Doug Smith.

Efter att ha arbetat i ett dansk-svenskt mjölkkooperativ i så många år, har han lärt känna det skandinaviska sättet att leda mycket väl. Han tycker också att det finns många likheter mellan den kanadensiska och den svenska mentaliteten. Båda strävar efter samförstånd, båda tycker om att arbeta i team och båda har en internationell inställning. 

Hur kan LOTS® hjälpa de ledare du arbetar med?
Vi har alla ett Ärende i huvudet. För mig handlar det om att definiera det. Genom att göra det har vi redan tagit ett stort steg framåt.

Kontakta Doug Smith
Om du vill anlita Doug Smith kan du kontakta honom via e-mail: doug@lots.se eller ringa: +1 416 277 0806.

< Föregående Nästa >
 

Filmtips

Econova möter LOTS®

Endast 42 år ung har Johan Rydberg redan samlat ihop 15 års erfarenhet som ledare. Hans syn på ledar…


”Vi jobbar med att uppfylla människors drömmar”

Eva-Lena Frick, 57, har deltagit i både OS (Sarajevo 1984) och VM i skidor. 1989 slutade hon sin akt…


LOTS® för självförtroende

Grunden för Patrik Falks företag Fenrir är mening, glädje och ekonomisk framgång. Han vill framför a…