img-block

Programmet för Utvecklingsdagen i Stockholm 5 september

Barbro Kenving, Gruppchef IT Servicedesk på Systembolaget, Johan Geiding , Head of Business Processes Management för Dustin Group och Anders Bergquist, Chef Affärsstrategi för Econova Trädgård delar under Utvecklingsdagen med sig av sina erfarenheter av att arbeta som Lotscoach®. Även Hans Åkerblom kommer att dela med sig av sin rika erfarenhet som Lotscoach®. Du kommer även få möjlighet att utveckla dina egna kunskaper och hämta inspiration genom grupparbeten där verkliga ärenden är utgångspunkten.

Läs mer och anmäl dig här ...

Introduktion av Det digitala verktyget för LOTS®

Utvecklingsdagarna är en möjlighet för dig som certifierad Lotscoach® att ta del av gemenskapen i LOTS®, lära dig mer och komma hem fylld av reflektioner, insikter och energi. Ett stort tack till alla er som gjorde den här Utvecklingsdagen till en så inspirerande och utvecklande upplevelse.

Läs mer ...

”LOTS® har gett oss en gemensam och sund approach, språk samt sätt att arbeta – vilket genomsyrar hela organisationen. På så sätt har vi stärkt verksamheten och har lyckats åstadkomma både fokus och framsteg.”

Magdalena Gerger, VD, Systembolaget

”LOTS® hjälper mig och mina medarbetare att bättre förstå verksamheten och våra ansvarsområden. Genom att tänka Utifrån-in har vi kunnat behålla kontakten till vår föränderliga värld och det har gett oss insikter om hur vi kan anpassa oss.”

Dave McKinley, Informationschef, Henry Schein Inc, USA

”LOTS® hjälper mig med att på ett bättre sätt kunna hantera människor och ärenden på ett framgångsrikt sätt och att tänka på ett nytt sätt både privat och professionellt. Med LOTS® ser vi på allt vi gör Utifrån-in och Inifrån-ut på ett balanserat sätt.”

Madeleine Marx, General Manager, Scandic Hamburg Emporio, Tyskland

”Jag introducerades till LOTS® vid ett internationellt affärsplaneringsmöte i Egypten 2005. Det här verktyget fungerar och jag använder det i allt jag gör. Det är ett så fantastiskt verktyg och det är användbart för alla, överallt.”

Joseph Thampan, Verksamhetsansvarig – Affärsutveckling, Al Adrak LLC, Oman

”För mig är LOTS® ett sätt att tänka som jag inte bara använder professionellt, utan även för att reflektera privat. Filosofin bakom LOTS® ger mig en stabil grund och strukturen i LOTS® ger mig ett strukturerat verktyg som är mycket användbart när jag leder affärsplaneringsprocesser.”

Josefine Willers, Corporate Development Director, Natural Cycles

Uppdrag

Det digitala stödet för LOTS® för dig som Lotscoach®

Kontakta

är skaparen av LOTS® och grundaren av LOTS AB. Han har varit VD och innehaft styrelseposter för flertalet företag o…
Läs mer om Hans Akerblom

har arbetat med LOTS® både som ledare och Lotscoach®. Han lever i USA och har hjälpt till med att expandera LOTS…
Läs mer om John Dunnigan

Vilka fördelar skulle individer, team och organisationer få i vår föränderliga värld, om de hade större medvetenhet, tyd…
Läs mer om Stephan Stahl

– Ända sedan jag var med och fick uppleva att en närvaro i nuet och att utveckla ledarna omkring mig åstadkom med på kor…
Läs mer om Patrik Falk

Kenneth Hansen har jobbet som Lotscoach® siden 2006 og har sin bakgrunn som Art Director og Creative Director fra Ba…
Läs mer om Kenneth Hansen

Jag har arbetat som intern och extern coach sedan 1993. Under många år var ARLA hemvisten för mig som ledare och coach. …
Läs mer om PG Lindberg

Doug Smith var VD för Arla Foods Canada i Toronto i 22 år. Under hans ledning växte företagets avkastning med över 600%.…
Läs mer om Doug Smith

Andreas Dünow har arbetat som ledare inom elektronik- och halvledarindustrin och har en omfattande nationell och interna…
Läs mer om Andreas Dünow

Som Project Coordinator är jag involverad i nästan allt som gäller LOTS® och LOTS AB. Jag tar hand om allt från mate…
Läs mer om Maritza Adam

Sara Vogt

 

Information, kommunikation och nyheter är mina ansvarsområden inom LOTS®. Jag ser till att våra vänner informeras oc…
Läs mer om Sara Vogt

Nyheter

Att hitta vägen till kunden i en föränderlig värld

april 01, 2019

Kundorientering och snabbhet är nyckelord för Carsten Kueck, Head of Training & Development, Global HR Division, Human Resources HQ, TDK Corporation.

För att möta kundernas behov är det viktigt att kunna genomföra saker snabbt, förklarar han.

LOTS® hjälper Carsten Kueck och…

En film om Utvecklingsdagen och Det digitala verktyget för LOTS®

mars 14, 2019

Utvecklingsdagarna är en möjlighet för dig som certifierad Lotscoach® att ta del av gemenskapen i LOTS®, lära dig mer och komma hem fylld av reflektioner, insikter och energi. Ett stort tack till alla er som gjorde den här Utvecklingsdagen till en så inspirerande och utvecklande …

Reflektion Utifrån-in och Inifrån-ut gav nya perspektiv

februari 07, 2019

Vid ett certifieringsprogram i LOTS® lär sig deltagarna att processleda som Lotscoach®. Under programmet lär sig deltagarna LOTS® och tillämpar processen på viktiga egna Ärenden. Alla fungerar såväl som Ärendeägare som Lotscoach®.

I slutet av januari deltog en grupp personer frå…