img-block

Nya familjemedlemmar

av Sara Vogt 25 jan, 2017

Människor från olika organisationer träffades i Uppsala för ett intensivt femdagars certifieringsprogram. Från tidig morgon till sen kväll var de nyfikna på att lära sig och använda verktyget LOTS®. De lärde sig fördelen med att ställa öppna frågor och questioning to the void, och det är som bäst när det föds ur vår egen nyfikenhet.

– Det var jättebra att träffa nya människor och även fördjupa relationen till mina egna kollegor, sa Pär Sjöstrand från Svenska Kyrkan i Jönköping. Det var en insikt om hur värdefullt det är att reflektera tillsammans.

Pär Sjöstrands kollega Maria Blomdahl la till:
– Det betyder så mycket att vi arbetar med verkliga ärenden och inte påhittade ärenden.

En annan kollega, Jens Ingolf, tyckte om att utmanas i sitt sätt att tänka. Han uppskattade även Hans Åkerbloms generositet, med vilken han delade sina erfarenheter med gruppen.

– Jag uppskattade den kontinuerliga feedbacken och Hans Åkerbloms tålamod med oss, sa Ewa Strömsten från Karlskrona Kommun.

– Hans Åkerbloms förmåga att skapa en tillåtande atmosfär var helt enkelt fantastiskt. Han gav oss bästa möjliga möjlighet att lära oss, säger Johan Hassel från Länsförsäkringar Östgöta.

< Föregående Nästa >
 

Filmtips

Min roll som Lotscoach®

Med hjälp av strukturen och verktyget LOTS® samt genom att hjälpa dig att reflektera Utifrån-in …


Självförtroende med LOTS®

Viktor Jalkler började jobba för sin morbror företag Great Earth efter gymnasiet. Idag är Viktor 33 …


“Ledarskap handlar inte om att vara bäst – det handlar om att göra andra människor bättre”

Familjen Ahlström har varit entreprenörer i 167 år. År 1851 grundades pappersföretaget Ahlstrom. Fe…