img-block

Utvecklingsdag med LOTS®

Stockholm 5 september 2019

Barbro Kenving är Gruppchef IT Servicedesk Systembolaget. Som samordnare för Kompetensutveckling i Systembolaget säkerställer jag effektiva arbetssätt och processer för våra utbildningar.

Systembolaget finns till för att alkoholskadorna blir mindre om alkohol säljs utan vinstintresse. Systembolgates vision är ett samhälle där alkohol njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada.

Under Utvecklingsdagen i Stockholm delar Barbro Kenving med sig av sina erfarenheter av att arbeta som Lotscoach®, om fördelarna samt hur hon har hanterat utmaningar.

Barbro Kenving har även ett stort musikintresse och sjunger i en gospelkör.

 


Johan Geiding är Head of Business Processes Management för Dustin Group och ansvarar för tre huvudområden: Corporate development and strategy, M&A and project management office (PMO).

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamheter i Norden och Nederländerna. Företagets mission är att kunder ska kunna fokusera på sina egentliga uppgifter. IT ska vara något som helt enkelt fungerar.

Under Utvecklingsdagen kommer Johan Geiding att dela med sig av sina erfarenheter av att arbeta som Lotscoach® inom ett relativt ungt och snabbt växande teknoligiföretag. Vad är roligt och utvecklande? Vilka är utmaningarna? 

Johan Geiding tog examen vid KTH år 2014 och har även studerat vid Eidhoven University of Technology.

 


Anders Bergquist är Chef Affärsstrategi för Econova Trädgård. Econova är ett innovativt företag inom återvinning och biobränsle. Med varumärket Weibulls är de det ledande trädgårdsföretaget i de nordiska länderna.

Under Utvecklingsdagen delar Anders Bergquist med sig av sina erfarenheter av att arbeta som Lotscoach®, vad han tycker är roligt och inspirerande samt vilka utmaningar han möter och hur han hanterar dem.

Anders Bergquist är mycket sportintresserad och började sin karriär som product manager action sports för sportföretaget Stadium, ett företag med ca 173 butiker i Sverige, Finnland och Tyskland.
 

Hans Åkerblom delar med sig av sin rika erfarenhet av att arbeta som Lotscoach® och kommer att dela med sig av några exempel tagna från verkligheten samt ge tipps på hur du kan utvecklas i rollen som Lotscoach®.

 


Du kommer att ha möjlighet att nätverka och ta del av andras erfarenheter av att arbeta som Lotscoach® i form av arbete i små grupper och genom att gå igenom egna ärenden. Du kan ta på dig rollen som ärendeägare eller Lotscoach® och gå igenom små eller stora ärenden utifrån dina egna erfarenheter. Dessa diskussioner är ofta mycket uppskattade och gruppens kreativitet samt input från en senior Lotscoach® har tidigare lett till nya insikter och inspiration.
 


A Lotscoach® facilitates
reflection and decision making
and our goal is for you
to return home filled with
new insights and feeling energized.


Plats: Freys Hotel, Stockholm
Datum: 5 September 2019
Tid:  9–17
 
Anmäl dig här


Varmt välkommen

önskar teamet bakom LOTS®
Kostnaden är 1.900 S.Kr/185 euro exklusive moms per person, inklusive kaffe och lunch.
(Personer med årskontrakt betalar 595 S.Kr, exklusive moms.)

Filmtips

“Ledarskap handlar inte om att vara bäst – det handlar om att göra andra människor bättre”

Familjen Ahlström har varit entreprenörer i 167 år. År 1851 grundades pappersföretaget Ahlstrom. Fe…


”Vi jobbar med att uppfylla människors drömmar”

Eva-Lena Frick, 57, har deltagit i både OS (Sarajevo 1984) och VM i skidor. 1989 slutade hon sin akt…


Utvecklingsdag

Utvecklingsdagarna är en möjlighet för dig som certifierad Lotscoach® att ta del av gemenskapen …