img-block

Nya medlemmar i vårt team

Under fem intensiva dygn tog en grupp ledare LOTS® till sitt hjärta. Med stor motivation lärde de sig att tänka och agera Utifrån-in och Inifrån-ut och insåg kraften i att ställa öppna frågor. De representerade försäkringsbolag, energibolag och en välgörenhetsorganisation som verkar mot fattigdom i världen.

Läs mer ...

Ladda ner vår app till din telefon

Från din telefon kan du klicka på en av länkarna nedan för att ladda ner vår app. Då kommer du alltid att ha den senaste versionen av det Gula kortet till hands:

Ladda ner appen ...

”LOTS® har gett oss en gemensam och sund approach, språk samt sätt att arbeta – vilket genomsyrar hela organisationen. På så sätt har vi stärkt verksamheten och har lyckats åstadkomma både fokus och framsteg.”

Magdalena Gerger, VD, Systembolaget

”LOTS® hjälper mig och mina medarbetare att bättre förstå verksamheten och våra ansvarsområden. Genom att tänka Utifrån-in har vi kunnat behålla kontakten till vår föränderliga värld och det har gett oss insikter om hur vi kan anpassa oss.”

Dave McKinley, Informationschef, Henry Schein Inc, USA

LOTS® hjälper mig med att på ett bättre sätt kunna hantera människor och ärenden på ett framgångsrikt sätt och att tänka på ett nytt sätt både privat och professionellt. Med LOTS® ser vi på allt vi gör Utifrån-in och Inifrån-ut på ett balanserat sätt.”

Madeleine Marx, General Manager, Scandic Hamburg Emporio, Tyskland

”Jag introducerades till LOTS® vid ett internationellt affärsplaneringsmöte i Egypten 2005. Det här verktyget fungerar och jag använder det i allt jag gör. Det är ett så fantastiskt verktyg och det är användbart för alla, överallt.

Joseph Thampan, Verksamhetsansvarig – Affärsutveckling, Al Adrak LLC, Oman

För mig är LOTS® ett sätt att tänka som jag inte bara använder professionellt, utan även för att reflektera privat. Filosofin bakom LOTS® ger mig en stabil grund och strukturen i LOTS® ger mig ett strukturerat verktyg som är mycket användbart när jag leder affärsplaneringsprocesser.”

Josefine Willers, Strategisk planering, Klarna

Uppdrag

Vikten av att leva här och nu

Kontakta

är skaparen av LOTS® och grundaren av Scandinavian Leadership AB. Han har varit VD och innehaft styrelseposter för …
Läs mer om Hans Akerblom

har arbetat med LOTS® både som ledare och Lotscoach®. Han lever i USA och har hjälpt till med att expandera LOTS…
Läs mer om John Dunnigan

Vilka fördelar skulle individer, team och organisationer få i vår föränderliga värld, om de hade större medvetenhet, tyd…
Läs mer om Stephan Stahl

– Jag vill hjälpa företag, organisationer och individer att öka förutsättningarna att nå framgång i det de gör, säger Li…
Läs mer om Linda Tillman

– Ända sedan jag var med och fick uppleva att en närvaro i nuet och att utveckla ledarna omkring mig åstadkom med på kor…
Läs mer om Patrik Falk

Kenneth Hansen har jobbet som Lotscoach® siden 2006 og har sin bakgrunn som Art Director og Creative Director fra Ba…
Läs mer om Kenneth Hansen

Jag har arbetat som intern och extern coach sedan 1993. Under många år var ARLA hemvisten för mig som ledare och coach. …
Läs mer om PG Lindberg

Doug Smith var VD för Arla Foods Canada i Toronto i 22 år. Under hans ledning växte företagets avkastning med över 600%.…
Läs mer om Doug Smith

Som Project Coordinator är jag involverad i nästan allt som gäller LOTS® och Scandinavian Leadership. Jag tar hand o…
Läs mer om Maritza Adam

Sara Vogt

 

Information, kommunikation och nyheter är mina ansvarsområden inom LOTS®. Jag ser till att våra vänner informeras oc…
Läs mer om Sara Vogt

Nyheter

Scandinavian Leadership bjuder in till en Utvecklingsdag med LOTS® den 20 mars i Uppsala

februari 18, 2018

Utvecklingsdagarna brukar vara uppskattade och givande. Vi utbyter erfarenheter med andra och vässar våra färdigheter, dels genom att själva vara aktiva, men också genom att se andra i rollen som Lotscoach®.
 
Om du vill delta kan du anmäla dig genom att skicka ett mejl till info…

Ny generation av certifierade till Lotscoach®

februari 14, 2018

Under fem intensiva dygn tog en grupp ledare LOTS® till sitt hjärta. Med stor motivation lärde de sig att tänka och agera Utifrån-in och Inifrån-ut och insåg kraften i att ställa öppna frågor. Deltagarnas utveckling under veckan var imponerande. De representerade försäkringsbolag…

Med Vasaloppet i Sälen

november 24, 2017

Inramat av jultomtestämning i 1600-tals hus i ett snöigt och kallt Sälen träffades 19 personer för att skapa en samsyn om Vasaloppets framtid med hjälp av LOTS®.

Alla var mycket nöjda och det har bokats in två ytterligare dagar med senior Lotscoach® Hans Åkerblom i januari. Inna…