img-block

“Jag skulle vilja stanna en vecka till”

Ett nytt team med ledare träffades i förra veckan i Uppsala för att certifieras till Lotscoach®. Vi delar med oss av deras feedback efter att de lärt känna LOTS®.)

Läs mer ...

Sugna på att utvecklas som Lotscoach®

Personer som aktivt arbetar som Lotscoach® träffades på Norrlands Nation i Uppsala. Det var en fin atmosfär i den traditionsrika byggnaden.

Läs mer ...

”LOTS® har gett oss en gemensam och sund approach, språk samt sätt att arbeta – vilket genomsyrar hela organisationen. På så sätt har vi stärkt verksamheten och har lyckats åstadkomma både fokus och framsteg.”

Magdalena Gerger, VD, Systembolaget

”LOTS® hjälper mig och mina medarbetare att bättre förstå verksamheten och våra ansvarsområden. Genom att tänka Utifrån-in har vi kunnat behålla kontakten till vår föränderliga värld och det har gett oss insikter om hur vi kan anpassa oss.”

Dave McKinley, Informationschef, Henry Schein Inc, USA

LOTS® hjälper mig med att på ett bättre sätt kunna hantera människor och ärenden på ett framgångsrikt sätt och att tänka på ett nytt sätt både privat och professionellt. Med LOTS® ser vi på allt vi gör Utifrån-in och Inifrån-ut på ett balanserat sätt.”

Madeleine Marx, General Manager, Scandic Hamburg Emporio, Tyskland

”Jag introducerades till LOTS® vid ett internationellt affärsplaneringsmöte i Egypten 2005. Det här verktyget fungerar och jag använder det i allt jag gör. Det är ett så fantastiskt verktyg och det är användbart för alla, överallt.

Joseph Thampan, Verksamhetsansvarig – Affärsutveckling, Al Adrak LLC, Oman

För mig är LOTS® ett sätt att tänka som jag inte bara använder professionellt, utan även för att reflektera privat. Filosofin bakom LOTS® ger mig en stabil grund och strukturen i LOTS® ger mig ett strukturerat verktyg som är mycket användbart när jag leder affärsplaneringsprocesser.”

Josefine Willers, Strategisk planering, Klarna

Uppdrag

Vikten av att leva här och nu

Kontakta

är skaparen av LOTS® och grundaren av Scandinavian Leadership AB. Han har varit VD och innehaft styrelseposter för …
Läs mer om Hans Akerblom

har arbetat med LOTS® både som ledare och Lotscoach®. Han lever i USA och har hjälpt till med att expandera LOTS…
Läs mer om John Dunnigan

Vilka fördelar skulle individer, team och organisationer få i vår föränderliga värld, om de hade större medvetenhet, tyd…
Läs mer om Stephan Stahl

– Jag vill hjälpa företag, organisationer och individer att öka förutsättningarna att nå framgång i det de gör, säger Li…
Läs mer om Linda Tillman

– Ända sedan jag var med och fick uppleva att en närvaro i nuet och att utveckla ledarna omkring mig åstadkom med på kor…
Läs mer om Patrik Falk

Kenneth Hansen har jobbet som Lotscoach® siden 2006 og har sin bakgrunn som Art Director og Creative Director fra Ba…
Läs mer om Kenneth Hansen

Jag har arbetat som intern och extern coach sedan 1993. Under många år var ARLA hemvisten för mig som ledare och coach. …
Läs mer om PG Lindberg

Doug Smith var VD för Arla Foods Canada i Toronto i 22 år. Under hans ledning växte företagets avkastning med över 600%.…
Läs mer om Doug Smith

Som Project Coordinator är jag involverad i nästan allt som gäller LOTS® och Scandinavian Leadership. Jag tar hand o…
Läs mer om Maritza Adam

Sara Vogt

 

Information, kommunikation och nyheter är mina ansvarsområden inom LOTS®. Jag ser till att våra vänner informeras oc…
Läs mer om Sara Vogt

Nyheter

Turistorganisation tar hjälp av LOTS®

september 29, 2017

En grupp på 48 personer från Visit Danalrna ägnade en dag åt att reflektera över hur de ska arbeta tillsammans och utvecklas på ett positivt sätt som team och organisation.

Gruppens deltagare uttryckte sina erfarenheter och sin motivation efter dagen så här:

– Fantastisk dag, v…

Läs mer ...

”Förväntningarna har överträffats”

september 11, 2017

Fantastiskt kunniga, nyfikna och ödmjuka strateger från Systembolaget i Sverige deltog mycket aktivt i certifieringsprogrammet till Lotscoach® i Uppsala andra veckan i September 2017. Programmet leddes av Hans Åkerblom.

”LOTS® är mycket djupare än bara stegen i hjulet.”
”Hade relat…

Läs mer ...

Simon Gambold om hur LOTS® fick bollen i rullning

september 08, 2017

Simon Gambold är marknadschef för Henry Schein Dental, EMEA Region. Fastän han har en position högt upp i en organisation med fler än 21 000 anställda världen över ser han till att hålla kontakten med kunderna och betonar även vikten av detta.

Henry Schein är världens största förs…

Läs mer ...